Acapella nastupila na Županijskoj razglednici u Novom Marofu

Prošle je subote u Kulturnom centru Ivan Rabuzin u Novom Marofu održana 4. Županijska razglednica, na kojoj su se predstavili pobjednici županijskih smotri u 2019. godini.

U prepunom Kulturnom centru „Ivan Rabuzin“ Novi Marof, predstavila se mješovita vokalna skupina „Acapella“ KUD-a Zavičaj Sračinec koji su na županijskoj smotri izborili plasman na državnu smotru vokalnih skupina u Sisku i svojom izvedbom osvojili srebrnu plaketu.

Uz njih su na županijskoj razglednici u Novom Marofu nastupili i  Centar tradicijske kulture Varaždin, Varaždinski folklorni ansambl, Gradski puhački orkestar KUD-a Hrvatskih željeznica, Varaždin, KUD „Klaruš“ Maruševec, ŽVS „Pajdašice“ KUD-a „ Anka Ošpuh“ Ludbreg, KUD „Klenovnik“ Klenovnik, KUD „Toplice“ Varaždinske Toplice, KUD „Beletinec“ Beletinec, Dramska skupina Videki KUD-a „Marof“ Novi Marof i Dramska skupina „Komedijaši“ KUU Stažnjevec.

Publika je uistinu mogla uživati u raznolikom programu koji su priredili kulturno–umjetnički amateri Varaždinske županije.