Kick boxing klub

Kickboxing klub Sračinec djeluje nešto više od četiri godine. Kroz to razdoblje u klubu je treniralo po službenoj evidenciji preko 100 vježbača.

U klubu se trenira u tri skupine: mlađi kadeti i djeca, juniori i seniori takmičari i rekreativci.Voditelji u klubu su: Marijana Kovačić – djeca, Mario Agatić i Jurica Škoranec – mlađi kadeti, Damir Žlibar – rekreacija i samoobrana i Siniša Kovačić trener prve ekipe i koordinator svih triju timova.

Klub je punopravni član Hrvatskog Kickboxing saveza i aktivno sudjeluje na prvenstvima i kupovima.

Također bili smo organizatori dvaju prvenstva Hrvatske za juniore u full contactu gdje je u dvorani osnovne š

kole nastupilo preko 100 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Klub je i organizirao profesionalnu priredbu u full contactu gdje je naš član Siniša Kovačić napadao titulu profesionalnog prvaka europe i borio se protiv Lorenza Faiole. Atmosfera u dvorani bila je paklena i na krilima navijača Siniša je postao prvak Europe. Izvještaj sa tog meča išao je po cijeloj Europi, a snimka meča bila je regionalnoj televiziji u Rimu.

Najbolji borci kluba su: Siniša Kovačić – prvak Hrvatske u 6 borilačkih disciplina – full contakt, kickboxing, savate, K-1, muay thai i engleski boks, prvak Mediterana, prvak Europe u savate boksu i full contactu, interkontinentalni prvak u full contactu.

Mario Agatić  prvak hrvatske u K-1 i kickboxingu, viceprvak Balkana i 5. na svjetskom prvenstvu

Marjana Kovačić prvakinja Hrvatske u savate boksu četri pura i prvakinja u kickboxingu

Sa

ra Ernoić viceprvakinja Hrvatske u kickboxingu

Karlo Črnko viceprvak u kickboxingu prvak u savate boksu

Jurica Škoranec viceprvak u kickboxingu

Hrvoje Kišasondi višestruki prvak i reprezentativac Hrvatske

Tomislav Liber, Leon Turščak, Antonio Crleni, Stella Golub, Jasmin Škoranec- sve osvajači brončanih odličja.

Članovi kluba takmiče se po cijeloj Europi, nastupili su na dva svjetska prvenstva i jednom Europskom prvenstvu. Treninzi se održavaju tri puta tjedno za djecu i rekreativce dok za takmičare trening je u ponedjeljak, utorak, srijedu, petak i subotu.