Moto klub sjeverozapad

Moto klub Sjeverozapad registriran je 2007. godine u Općini Sračinec.

Sam klub broji desetak članova iz naše i susjednih općina. Družimo se dugi niz godina, a povezuje nas ljubav prema motorima, putovanjima i druženju. Svake godine povodom otvorenja motorističke sezone organiziramo već tradicionalni međunarodni blagoslov motora. Na tom druženju skupi se velik broj naših prijatelja motorista iz cijele Hrvatske i iz susjednih država. Zadnjih godina posjetilo nas je preko 600 motora iz preko četrdeset moto klubova što je dobar pokazatelj kvalitetnog rada i našeg gostoprimstva. Svi naši gosti ponovno se vraćaju.

Zahvaljujemo i sponzorima jer bez njihove pomoći teško bi mogli ostvariti takve rezultate,da naša manifestacija iz godine u godinu postaje sve posjećenija. Sve prisutne počastimo besplatnom porcijom graha i gemištom. Za dobru bikersku atmosferu pobrinu se bendovi i fešta je zagarantirana. Ovom prilikom bi se zahvalili i lovcima iz L.D.Fazan Varaždin koji nam svake godine izađu u susret sa svojim prostorom.

Treba naglasiti da je druženje humanitarnog karaktera te sav prihod dajemo u dobrotvorne svrhe.

Prošle smo klub je bio vrlo aktivan pa su obišli preko četrdeset moto susreta u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji.