TK Sračinec

Tenis klub Sračinec osnovan je na osnivačkoj skupštini 4.11.2005 godine.

Na osnivačkoj skupštini izabrano je vodstvo kluba i predsjednik Dražen Liber. Klub se se od tada brine o održavanju teniskih terena te o njihovom iznajmljivanju. Teniski tereni koji su u vlasništvu Općine Sračinec iznajmljeni su Teniskom klubu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U dogledno vrijeme planira se izgradnja polovice betonskog dijela za vježbanje pojedinaca samostalno te ukoliko financije dozvole i kupnja balona koja bi omogućila i igranje tenisa u zimskim mjesecima.

Od 2007 godine na terenima se održava i škola tenisa koju vodi gđica Sakač Ivana pa se zainteresirani mogu javiti njoj na tel. 098/932-1889 ukoliko se žele priključiti treninzima. Škola tenisa preko zime održava se subotom od 15 h u školskoj dvorani, a preko ljeta na samim terenima u terminima koji se dogovaraju direktno s trenericom ovisno o dobi djece i stupnju treniranja. Kroz godinu se na tenis terenima održavaju i prigodni tenis turniri povodom Dana državnosti te dana Miholja na kojima se mogu svi zainteresirani prijaviti i uz cjelodnevno igranje tenisa zabaviti na terenima.

Korištenje terena može se telefonski rezervirati na broju 712-222 (Caffe Majstori).