Aktivnosti djece iz Dječjeg vrtića Bambi

dav

Djeca koja pohađaju Dječji vrtić Bambi Sračinec aktivna su bila i prošli tjedan.

Skupina ” Bombončići” dječjeg vrtića Bambi Sračinec posjetila je tvrtku KB Sračinec (Bima) gdje su ih svi srdačno dočekali. Gospođa Tihana Kušter je djeci organizirala stručno vodstvo, gospođu Biljanu Lopac, koja ih je upoznala s organizacijom rada u ovoj poznatoj tvrtki.

Djeca su promatrala rad u skladišnom prostoru, kako se pripremaju i odvoze narudžbe kupaca, kako se proizvode magneti, otiskuju slike na posuđe i čaše, kojim strojevima se pune velike plišane igračke. Prošetali su kroz trgovinu, izložbeni prostor veleprodaje koji je bogat zanimljivim i šarolikim predmetima te kroz uredske prostorije. Na kraju uzbudljivog razgledavanja domaćini su počastili djecu i darovali svoje male posjetitelje prigodnim poklonima.

 

Gigabeetni bonton je stigao u vrtić! U skupini Bombončići zavladalo je veliko veselje, jer su djeca primila priznanje za svoj uložen trud. Svako dijete u skupini dobilo je bonton u obliku slikovnice kao podsjetnik na njihovo sudjelovanje u ovoj akciji i postignuće. Dječji crteži nisu samo crteži – svaki od njih je odraz njihove  kreativnosti, truda i entuzijazma.

dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav
dav