Crveni križ Varaždin zahvalio Općini Sračinec

Jučer je u Sračincu ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Varaždin Sandra Mintas uručila zahvalnicu Općini Sračinec odnosno načelniku Božidaru Novoselcu. Zahvalnica se dodjeljuje za suradnju u provođenju humanitarnih aktivnosti.

– Došli smo zahvaliti Općini Sračinec koja nam je ustupila prostor za provedbu projekta FEAD. Njime smo osigurali pakete hrane i higijenskih potrepština za socijalno ugroženo stanovništvo s područja Varaždina i okolnih općina. Vjerujemo da ćemo nakon tri podjele hrane i higijenskih potrepština uskoro nastaviti s akcijom. – izjavila je ravnateljica Sandra Mintas.

Općina Sračinec ustupila je svoj Društveni dom u Svibovcu Podravskom Crvenom križu, a oni su u tom prostoru imali privremeno skladište i iz kojeg su paketi bili distribuirani potrebitima.

– Ponosni smo što smo imali priliku pomoći u jednoj ovako lijepoj akciji. Zahvaljujem Crvenom križu grada Varaždina koji je u akciju uključio i potrebite s područja naše općine. – rekao je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.