Djeca iz vrtića Bambi sudjelovala su na Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Varaždinske županije

Dječji vrtić Bambi iz Sračinca ponovno je dokazao svoju izvrsnost na ovogodišnjem Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Varaždinske županije, sudjelujući s dvije ekipe i ostvarivši izvanredne rezultate. Djeca iz skupina Ježići te Bombončići i Bubamarci natjecala su se u različitim disciplinama, donoseći kući niz medalja i priznanja.

Skupina Bombončići i Bubamarci osvojila je prvo mjesto u nogometu djevojčica, čime su zasluženo ponijeli kući pehar za najbolju ekipu u ovoj kategoriji. Osim toga, djevojčice iz ove skupine osvojile su i srebrnu medalju u štafeti, što je još jedan dokaz njihove izvanredne sportske pripremljenosti i timskog duha.

Skupina Ježići također je imala izvanredan uspjeh. Njihova ekipa djevojčica osvojila je zlatnu medalju u štafeti, dok su u nogometu djevojčica zauzele treće mjesto. Ovi uspjesi potvrđuju posvećenost i trud koji djeca, odgojiteljice i roditelji svakodnevno ulažu u sportske aktivnosti i razvoj djece.

Odgojiteljice i roditelji iznimno su ponosni na svoje mališane. Njihovi rezultati na Olimpijskom festivalu dokaz su kvalitetnog rada i potpore koju pruža Dječji vrtić Bambi, gdje se potiče cjeloviti razvoj svakog djeteta kroz raznovrsne aktivnosti.

Ovaj uspjeh nije samo sportski, već i odgojno-obrazovni, jer su djeca pokazala koliko je važno timsko zajedništvo, upornost i sportski duh. Dječji vrtić Bambi ponosan je na svoje male sportaše koji su svojim rezultatima donijeli radost i ponos cijeloj zajednici.

Čestitamo svim sudionicima i veselimo se budućim uspjesima!