Djeca iz vtića Bambi pod maskama posjetila načelnika Općine Sračinec

Povodom fašnika, skupina Bombončići je sa svojim odgojiteljicama Kristinom Plantak i Ružicom Conar, te ravnateljicom Kristijanom Silov i pedagoginjom Tihanom Blaži posjetila načelnika Općione Sračinec Božidara Novoselca.

– Uvijek me razveseli kad nas posjete naši najmlađi iz vrtića Bambi. Pripremili smo im slatki stol, jer su mi u pjesmi koju su pjevali i plesali rekli ako neće ništa dobiti da će ukrasti općinu. Tako, da nas ne ukradu, bolje da se malo zaslade. Čestitam djelatnicama i upravi Dječjeg vrtića na velikom angažmanu i trudu u radu s djecom, ali i kroz edukaciju roditelja. Lijepo je znati da imamo tako kvalitetnog partnera u radu s djecom, – istaknuo je načelnik Božidar Novoselec.

Djeca su načelniku prezentirala sudjelovanje u međunarodnom projektu Say hello to the world te istaknuli da su izabrani kao primjer dobre prakse. Posjet načelniku će skupina Bombončići prezentirati svojim prijateljima u partnerskom vrtiću u Indiji s ciljem upoznavanja lokalne zajednice te naših tradicionalnih običaja.

Aktivnosti su djeca provela u projektu kroz pet tema:
1. To sam ja
2. Ja i moja obitelj
3. Ja i moj vrtić
4. Ja i moje mjesto
5. Ja i moja država.
Projekt je na samom završetku, a po završetku vrtić dobiva certifikat i zastavu Tolerantnog vrtića. Ovim putem iz Dječjeg vrtića Bambi Sračinec zahvaljuju brojnim udrugama i roditeljima na podršci, a Općini Sračinec na financiranju projekta.