Dođite na trg Djeda Božićnjaka

Savjet mladih Općine Sračinec nedavno je u novom sazivu započeo sa svojim radom. Prilika da široj javnosti pokažu svoje ambicije i planove pronašla se već ovih blagdana kad su članovi Savjeta mladih doprinijeli ukrašavanju prostora Općine povodom predstojećih blagdana. 

Osim sobova, božićnih patuljaka, borova, snjegovića i ostalih dekoracija, na samom ulazu u Općinu postavljen je natpis “Sretan Božić” koji privlači pažnju, ne samo mještana Općine već i svih mještana okolnih naselja koja svakodnevno prolaze navedenom rutom.

Da bi ipak  dali svoj veći angažman na samom početku rada i pokazali da zaista žele ostvariti izvjesne promjene u ovoj lokalnoj sredini, članovi Savjeta mladih Općine Sračinec odlučili su otići i korak dalje pa su tako odlučili ukrasiti Trg Djeda Božićnjaka pogodan za dolazak Djedice i vilenjaka u Općinu Sračinec 21. i 22. prosinca u popodnevnim satima.

Za tu prigodu svoj djeci s područja Općine Sračinec, ali i šire, omogućili su da pišu pisma Djedu Božićnjaku za koje će odgovore na isto ponijeti Djedica idućeg vikenda kad dolazi u Općinu Sračinec.

Tada će, osim pisama, Djed ponijeti i certifikate za dobru djecu, podijeliti male poklončiće, a biti će to i iznimna prilika da djeca ovjekovječe ovaj susret budući je Djed Božićnjak uz pomoć Savjeta mladih organizirao i profi fotkanje s Djedicom  za svu zainteresiranu djecu.

Uz prigodne božićne pjesme, kuhano vino, slatkiše i pregršt dobre atmosfere, Savjet mladih poziva svu djecu, njihove roditelje, prijatelje, bake i djedove da mu se pridruže idućeg vikenda na Trgu Djeda Božićnjaka kod Doma kulture u Sračincu.