Dođite u Vinski park Velika graba!

Ove subote u srcu Parka Velika graba, doživite izvrstan spoj vina, hrane i zabave na nezaboravnom događaju – dođite u Vinski park!

Po prvi put, Park Velika graba ugostit će manifestaciju “Vinski park”, koja se organizira na inicijativu strastvene ljubiteljice vina, Mateje Ivančić.

– Očekuje vas nezaboravan doživljaj s lokalnim renomiranim vinarima – Vina Furjan, Vina Blaguški, Lovrini vinogradi, vina Dvorac Maruševec, deMar vina, Vina Najman, Statera by Kotolenko i drugi – svi će oni predstaviti svoje najbolje etikete. Imat ćete priliku uživati u vinima po pristupačnim cijenama. Ovo je prilika za istinske ljubitelje vina da uživaju u vrhunskom iskustvu, – ističe Ivančić.

Program počinje u 15 sati radionicom Paint & Wine, a nastavlja se u 18 sati uz gledanje uzbudljive nogometne utakmice Hrvatska – Španjolska na velikom ekranu, kao dio Europskog prvenstva u nogometu 2024. u Njemačkoj.

Nakon toga, u 20:30 sati, pripremite se za smijeh uz nastup Aleksandra Lazića, poznatog stand up komičara. Čitav event će dodatno začiniti poznati domaći DJ Miro svojim vrhunskim glazbenim setom.

Uz izvrsna vina, dolazi naravno i izvrsna hrana! Grill and Burgers Sky pripremio je poseban jelovnik prilagođen ovoj vinskoj manifestaciji. Također, pridružit će nam se i Udruga žena Preslica sa svojom ponudom jela, dok će domaći brend Dida Boža omogućiti kušanje istoimenih džemova uz palačinke.

Ovaj događaj, za koji vjerujemo da će postati tradicionalan, ima za cilj obogatiti park Velika graba, već poznat kao izvrstan prostor za stvaranje jedinstvenih iskustava. Ne propustite priliku biti dio prvog Vinskog parka i uživati u spoju najboljih vina, hrane, zabave i nogometa.

Vidimo se 15. lipnja u Parku Velika Graba – mjestu gdje se rađaju nezaboravna iskustva!