Najava Dana svetog Benedikta u Svibovcu Podravskom

U subotu 12. i nedjelju 13. srpnja održat će se u Svibovcu Podravskom Dani svetog Benedikta, sveca zaštitnika ovog mjesta u Općini Sračinec. Kao što je to već uobičajeno, program će donijeti mnogobrojne sportske i kulturne događaje.

U subota 12. 7. 2014. program počinje u 16 sati otvaranjem Svibovskog sejma, u 17:30 održat će se prezentacija „Svibovski štrukli i zlevke“, u 19 sati je svečana sjednica Mjesnog odbora Svibovec Podravski, u 19:30 smotra folklora, na kojoj nastupaju KUD Benedikt Svibovec Podravski i gosti, a dan se završava glazbenim programom pod šatorom u organizaciji ugostiteljstva RIS.

U nedjelju 13. 7. 2014. u 8 i 10 sati održavaju se Svete mise u mjesnoj crkvi, u 17:30 sati je revijalna nogometna utakmica Udruga Črepičar – Svibovec legende, u 18 sati DVD Svibovec Podravski organizira dječju vatrogasnu vježbu, u 18:30 je nogometna utakmica NK Podravac – NK Sračinec, a cijeli dan održava se glazbeni program pod šatorom u organizaciji ugostiteljstva RIS.

Mjesni odbor Svibovec Podravski i Općina Sračinec pozivaju sve mještane i njihove goste da posjete Dane svetog Benedikta.