Obavijest o prikupljanju i odlaganju komunalnog otpada

MJEŠTANIMA OPĆINE SRAČINEC

Poštovani!

BuduĆi da početkom iduĆe godine ističe Ugovor o dodijeli koncesije za prikupljanje, odvoz i odlaganje komunalnog otpada, sklopljen između OpĆine Sračinec i postojeĆeg koncesionara, predstavnici OpĆine Sračinec i tvrtke „BabiĆ“ d.o.o. dogovorili su, da unatoč novonastaloj situaciji i poskupljenju cijene odlaganja komunalnog otpada, cijena i dinamika odvoza komunalnog otpada na području OpĆine Sračinec ostane nepromijenjena sve do raspisivanja novog natječaja za dodjelu koncesije za prikupljanje, odvoz i odlaganje komunalnog otpada.

Slijedom postignutog dogovora, obavještavamo Vas, da Će se prikupljanje i odvoz komunalnog otpada na području OpĆine Sračinec i dalje vršiti jednom tjedno, prema dosadašnjoj dinamici, bez promjene u cijeni usluge.

Ovakva odluka ostati Će na snazi do početka iduĆe godine, kada Će OpĆina Sračinec, sukladno odredbama Zakona, raspisati novi natječaj za dodjelu koncesije za prikupljanje, odvoz i odlaganje komunalnog otpada, temeljem kojeg Će se definirati nova cijena i novi uvjeti vršenja navedene usluge.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti komunalnom redaru OpĆine Sračinec, gospodinu Branku Plantak na broj telefona: 208-315 ili broj mobitela: 091/1712-544.

S poštovanjem.

OPĆINSKI NAČELNIK

Božidar Novoselec

Autor: k.l.