Obavijest o privremenoj regulaciji prometa  tijekom 7. Međunarodnog srakarskog fašnika

U subotu, dana 4. veljače 2023. godine u vremenu od 14:00 do 17:00 sati u Općini Sračinec održava se 7. Međunarodni srakarski fašnik.

Za vrijeme održavanja manifestacije privremeno će biti zatvoren promet na dijelu državne ceste D-2 (Varaždinska ulica u naselju Sračinec) i to od raskrižja Varaždinske ulice i Ulice Đure Kuhara do raskrižja Varaždinske ulice i Ulice kralja Tomislava.

Obilazni pravac za vrijeme privremenog zatvaranja dijela državne ceste D-2 je: državna cesta D-2 – nerazvrstana cesta (Ulica kralja Tomislava) – lokalna cesta LC25194 (Ulica Ljudevita Gaja i Zelendvorska ulica) – nerazvrstana cesta (Ulica Đure Kuhara) – državna cesta D-2 i obratno.

Promet teretnih automobila najveće dopuštene mase iznad 5 tona odvijat će se na način da se postavim privremena prometna signalizacija koja će preusmjeriti na semaforiziranom raskrižju u Hrašćici i raskrižju s kružnim tokom prometa u Donjem Vratnu na alternativni pravac Gojanec-DC 35-  Greda  ŽC 2029 – Vinica- Donje Vratno i obratno.