Održana skupština Udruge umirovljenika

Jedna od najaktivnijih udruga koja djeluje u općini Sračinec, Udruga umirovljenika Sračinec – Svibovec održala je svoju izvještajnu Skupštinu u petak, 28. siječnja 2011. godine. Sa svojih više od 250 članova udruga ostvaruje zapažene rezultate u svojoj sredini kao i u sportskim aktivnostima na natjecanjima umirovljenika diljem Hrvatske. Udruga se brine za svoje bolesne i nemoćne članove, organizira izlete i mnogobrojna druženja i aktivno sudjeluje u svim akcijama na području općine.

Predsjednik udruge Stjepan Majcenović istaknuo je kako je druženje i veselje ono što umirovljenike treba privući u udrugu. Pozvao je sve “novopečene” umirovljenike da se učlane u udrugu i uljepšaju svoje umirovljeničke dane.

Skupštinu su pozdravili zamjenik načelnika Općine Sračinec Krunoslav Lukačić, predsjednik Općinskog vijeća Davor Majcen, županijski vijećnik Vladimir Stolnik, župnik Siniša Dudašek te predstavnici umirovljeničkih udruga i stranaka s područja županije.

Nakon završetka skupštine umirovljenici i njihovi gosti počastili su se objedom, a uz ples i živu glazbu pokazali kako i u trećoj životnoj dobi imaju energije gotovo kao u mladosti.

 

 

(WA)