Općina osigurava darove za djecu

Povodom Dana Svetog Nikole, Općina Sračinec i ove će godine osigurati darove za djecu mještana Općine Sračinec.

Iz tog razloga, pozivamo roditelje djece predškolske dobi (do prvog razreda osnovne škole) da pribilježe svoju djecu i podignu kupon kojim će djeca podići svoj dar od Svetog Nikole uz prigodan program koji će se održati dana 03. prosinca 2015. godine (četvrtak) u sportskoj dvorani Osnovne škole Sračinec s početkom u 17,00 sati.

Predbilježbe i podizanje kupona vršiti će se radnim danom u prostorijama Općine Sračinec od 23. studenoga 2015. godine (ponedjeljak) do 30. studenoga 2015. godine (ponedjeljak) u vremenu od 8,00 do 15,00 sati.

Molimo roditelje da predbilježbe i podizanje kupona izvrše (uz predočenje osobne iskaznice) u navedenom terminu kako bi Općina Sračinec mogla osigurati dovoljan broj darova za svu djecu. Djeca bez kupona neće moći podići dar. Djeca školske dobi (od prvog do osmog razreda) se ne prijavljuju. Za djecu školske dobi  Općina Sračinec osigurala je podjelu darova uz prigodan program u sportskoj dvorani Osnovne škole Sračinec,  dana 04. prosinca 2015. godine (petak) u 17,00 sati.
    
Općina Sračinec