Općina Sračinec sufinancira mikročipiranje i kastraciju kućnih ljubimaca

Općina Sračinec sufinancirati će troškove mikročipiranja (usluga mikročipiranja, izdavanje putnog lista i unos u sustav Lysscan) u iznosu do 100,00 kuna (s uključenim PDV-om) po psu s područja općine Sračinec, dok preostali iznos troškova snosi vlasnik psa.

Općina Sračinec sufinancirati će troškove kastracije pasa i mačaka u iznosu do 250,00 kuna (s uključenim PDV-om) po psu ili mački s područja općine Sračinec, dok preostali iznos troškova snosi vlasnik psa. Preduvjet za sufinanciranje kastracije pasa je njihovo mikročipiranje, s obzirom da je mikročipiranje obveza temeljem Pravilnika o označavanju pasa (Narodne novine 72/10).

Pravo na sufinanciranje troškova iz ovog poziva imaju vlasnici pasa i mačaka s prebivalištem na području općine Sračinec koji nemaju nepodmirenih obveza prema Općini Sračinec.

Domaćinstvo vlasnika psa ili mačke s prebivalištem na području općine Sračinec godišnje može podnijeti zahtjev za sufinanciranje mikročipiranja i/ili kastracije za maksimalno dvije životinje po domaćinstvu.

 

Zahtjev za sufinanciranje troškova mikročipiranja psa i kastracije pasa i mačaka

 

Javni poziv za sufinanciranje troškova mikročipiranja pasa i kastracije pasa i mačaka