Osvrt na 2. Memorijalni turnir veterana u Sračincu

Veterani NK Sračinec ponovno su vrlo uspješno organizirali Memorijalni turnir u malom nogometu koji je održan u sportskoj dvorani Osnovne škole Sračinec. Izvrstan odaziv ekipa, dobra sportska natjecanja i prijateljsko druženje nakon nogometa, odlike su ove sportske manifestacije koja se održava u spomen preminulim nogometnim veteranima.

“Nakon što je održan još jedan Memorijalni turnir veterana u Sračincu želimo istaknuti nekoliko stvari. Prije svega čestitke ekipi “Petkom u 7” koja je pobjedila na turniru, a ujedno i obranila prošlogodišnji naslov. Zatim posebnu zahvalu punu poštovanja upućujemo obiteljima prerano preminulih veterana u čiju čast se turnir održava, a to su obitelj Vuković Josipa-Čmare, obitelj Šmic Mije-Čilea i obitelj Jalušić Rajka-Šurea. Hvala vam što ste se odazvali na turnir i time uveličali ovaj memorijalni sportski događaj.

Želimo zahvaliti i svim sudionicima i sponzorima, kao i gledateljima i navijačima, zahvaljujemo ravnateljici OŠ Sračinec koja nam je omogućila održavanje turnira u školskoj sportskoj dvorani, kao i osoblju škole. Zatim zahvaljujemo svim sponzorima od kojih želimo istaknuti gospodina Martinec Stjepana (caffe bar Žućo), gospodina Kirića Rudu, udrugu ribiča i političku stranku Demokratski Centar. Zahvaljujemo se i sudionicima turnira, ekipama: Čile i sinovi, Črlenka, Jet-set, Petkom u 7, Playboy’s, Svibovec i Tate-mate, kao i nogometnim sucima Rojc Ivici i Vitez Darku. Zahvaljujemo se kuharima Levanić Anđelku, Martinec Dejanu i Hudoletnjak Niniju koji su nas nakon turnira nahranili izvrsnim delicijama. Veliko hvala i svim navijačima koji su bodrili ekipe s tribina i pridonjeli ugodnoj navijačkoj atmosferi u dvorani.

Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u 2. memorijalnom turniru veterana u Sračincu. Vidimo se dogodine na istom mjestu, u isto vrijeme. ” istaknuli su u svojem priopćenju organizatori, veterani NK Sračinec.