Plesni klub Takt predstavio se na Danima Miholja – upisuju nove članove u općini Sračinec

Povodom proslave dana Miholja, u ponedjeljak 26. rujna predstavili su se plesnim nastupom u Domu kulture Sračinec. Plesni klub Takt Varaždin predstavio je svoje uspješne plesače i plesačice modernim koreografijama. Posjetitelji su mogli uživati u plesovima koje podučavaju iskusni i dugogodišnji treneri, predstavljeni su latinoamerički i standardni plesovi.

– Osim sportskih plesova, u plesnoj školi možete naučiti moderne i društvene plesove. Plesovi se mogu izvoditi u paru ili samostalno. Plesači redovito nastupaju, osim na priredbama, također i na natjecanjima za koje imaju posebne plesne kostime i plesne cipele. Djeci je prilagođen tečaj i program koji je pogodan za razvoj motoričkih vještina, upoznavanja i stvaranja novih prijateljstava, rad u grupama te odmor od školskih aktivnosti. Nadamo se da vam se naš nastup svidio te da ćete nam se pridružiti i naučiti s nama nešto novo – poručuju iz Takta.

Plesna grupa počinje sa radom 1. listopada u prostoru Sportskog centra NK Sračinec (dvorana na katu). Održavat će se svake subote u terminu 9 – 10:30h.

Više informacija možete pronaći i na www.facebook.com/plesniklubtakt