Počela škola tenisa TK Sračinec

U organizaciji Teniskog kluba Sračinec od 08.05.2006. godine počela je škola tenisa za učenike Osnovne škole Sračinec.

Škola se održava u jutarnjim i popodnevnim satima (ovisno o smjenama učenika) na teniskim terenima u Sračincu. S djecom radi kvalificirani teniski trener. Treninzi Će se održavati 2 puta tjedno po jedan sat, u grupama, ovisno o uzrastu i fizičkim sposobnostima djeteta.

Cijena za jedan mjesec treniranja (dva puta tjedno po jedan sat) je 100 kn. Ovako povoljnu cijenu (u Varaždinu je prosječna cijena 300 do 400 kn) treba prije svega zahvaliti OpĆini Sračinec, koja daje svu potrebnu pomoĆ za održavanje škole tenisa s ciljem da se u nju uključe sva zainteresirana djeca. Škola Će se održavati i tijekom ljetnih školskih praznika.

Oprema koju djeca trebaju imati su tenisice sa što ravnijim potplatom (džonom bez “čepova” i sl.) i dječji teniski reket. U slučaju da dijete nema svoj reket klub Će osigurati nekoliko reketa za korištenje.

Roditelji, još nije kasno da upišete svoje dijete u školu tenisa, jer tenis je najbolji sport za fizički i intelektualni razvoj djeteta!

Sve dodatne informacije dat Će Vam trener, Hrvoje Mikašek, kojeg možete dobiti na telefon 095/821-3508 ili upoznati svakodnevno na teniskim terenima u Sračincu.

Autor: Z.M.