Pomozimo Višnji Mesek u borbi za život!

Sigurno se sjećate nedavnih masovnih polijevanja ledenom vodom po glavi i snimki na internetu. Cijela ova akcija provodila se radi prikupljanja sredstava za borbu protiv opake bolesti koja se zove amiotrofična lateralna skleroza, ili skraćeno ALS. No možda niste znali da ovu rijetku bolest ima i naša sumještanka, Višnja Mesek.

Poštovani mještani, ljudi dobre volje, Općina Sračinec uključila se u akciju “Pomozimo Višnji Mesek u borbi za život”. Najavljujemo da će se u subotu 25. listopada 2014. godine u vremenu od 15 do 19 sati i nedjelju 26. listopada 2014. godine u vremenu od 12 do 19 sati  organizirati humanitarna akcija gdje će se prikupljati donacije  po kućama za liječenje naše sumještanke Višnje Mesek. U prikupljanje će se uključiti članovi udruga sa područja Općine Sračinec .

Najavljujemo da će se i u nedjelju 26. listopada 2014. godine u vremenu od 10 do 12 sati ispred prostora Udruge Črepičar u Svibovcu Podravskom  organizirati humanitarna akcija gdje će se prikupljati novac za liječenje naše sumještanke Višnje Mesek. Sredstva će se prikupljati u sklopu već  tradicionalnog mjerenja tlaka i šećera u krvi i podjeli cvijeća mještanima. Svoj dolazak potvrdio je župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

Pomoći možete i uplatom na račun: HR9523600003510087996. Svaka i najmanja pomoć je dobro došla!


Odazovite se na ovu akciju, pokažite svoju humanu stranu!

koordinator akcije
zamjenik načelnika Općine Sračinec
Krunoslav Lukačić