Predškolci Dječjeg vrtića Bambi u Sračincu oprostili se od vrtića i kreću u nove avanture

Predškolske skupine pripremile su zajedno sa svojim odgojiteljicama prigodni program završnih svečanosti. Završne svečanosti bile su ispunjene pjesmom, plesom i recitacijama. Predškolcima, „maturantima vrtića“, bile su dodijeljene diplome za uspješan završetak predškolskog programa. Nakon toga uslijedilo je druženje djece s roditeljima i odgojiteljicama. U redovan predškolski program Dječjeg vrtića Bambi bilo je uključeno 45 djece, dok je u vanjski program predškole bilo uključeno 12 djece. Ravnateljica vrtića Kristijana Silov zahvalila je roditeljima predškolaca i Općini Sračinec na suradnji, podršci, razumijevanju i danom povjerenju.

-Dragi predškolci, pred vama su novi izazovi i nova prijateljstva. Želimo vam mnogo uspjeha u daljnjem školovanju. Znamo da ćete biti sjajni učenici i da ćete nastaviti rasti i razvijati se u divne osobe kakve ste već sada. Hvala vam na svakom vašem osmijehu, zagrljaju i ljubavi koju ste nam donijeli. Sjećati ćemo vas se s ljubavlju i ponosom. Sretno! – poručila je ravnateljica predškolcima.

Na završnoj svečanosti predškolske skupine „Bombončići“ prisustvovao je načelnik Općine Sračinec, Božidar Novoselec dok je na završnoj svečanosti skupine „Ježići“ prisustvovao predsjednik Općinskog vijeća, Krunoslav Lukačić.