Prijavite dijete za dar svetog Nikole

Povodom Dana svetog Nikole, Općina Sračinec osigurati će darove za djecu mještana Općine Sračinec. Iz tog razloga, pozivamo roditelje djece predškolske dobi (do prvog razreda osnovne škole) čija djeca ne pohađaju Dječji vrtić „Bambi“ da pribilježe svoju djecu i podignu kupon kojim će djeca podići svoj dar od Svetog Nikole uz prigodan program koji će se održati dana 05. prosinca 2022. godine (ponedjeljak) u velikoj dvorani Doma kulture Sračinec s početkom u 17,00 sati.

Predbilježbe i podizanje kupona vršiti će se radnim danom u prostorijama Općine Sračinec od 14. studenoga 2022. godine (ponedjeljak) do 25. studenoga 2022. godine (petak) u vremenu od 8,00 do 15,00 sati.

Djeca iz Dječjeg vrtića „Bambi“ će kupone dobiti u vrtiću te će darove moći podići na predstavi 05. prosinca 2022. godine (ponedjeljak) u velikoj dvorani Doma kulture Sračinec s početkom u 17,00 sati.

Djeca školske dobi (od prvog do osmog razreda) se ne prijavljuju. Za djecu školske dobi  Općina Sračinec osigurala je darove koji će se dijeliti u sportskoj dvorani Osnovne škole Sračinec.

Općina Sračinec