Prijavite djecu za darove svetog Nikole

Povodom Dana Svetog Nikole, Općina Sračinec osigurati će darove za djecu mještana Općine Sračinec. Iz tog razloga, pozivamo roditelje djece predškolske dobi (do prvog razreda osnovne škole) da pribilježe svoju djecu i podignu kupon kojim će djeca podići svoj dar od Svetog Nikole uz prigodan program koji će se održati dana 6. prosinca 2019. godine (petak) u sportskoj dvorani Osnovne škole Sračinec s početkom u 17:00 sati.

Predbilježbe i podizanje kupona obavljat će se radnim danom u prostorijama Općine Sračinec od 15. studenoga 2019. godine (petak) do 27. studenoga 2019. godine (srijeda) u vremenu od 8:00 do 15:00 sati.

Molimo roditelje da predbilježbe i podizanje kupona izvrše (uz predočenje osobne iskaznice) u navedenom terminu kako bi Općina Sračinec mogla osigurati dovoljan broj darova za svu djecu. Djeca bez kupona neće moći podići dar kod svetog Nikole.

Djeca školske dobi (od prvog do osmog razreda) se ne prijavljuju.

Za djecu školske dobi  Općina Sračinec osigurala je podjelu darova uz prigodan program u sportskoj dvorani Osnovne škole Sračinec, dana 5. prosinca 2019. godine (četvrtak) u 17,00 sati.

Općina Sračinec