Prijavite predškolsku djecu za dar sv. Nikole

Povodom Dana Svetog Nikole, Općina Sračinec osigurati će darove za djecu mještana Općine Sračinec. Iz tog razloga, pozivamo roditelje djece predškolske dobi (do prvog razreda osnovne škole) da pribilježe svoju djecu i podignu kupon kojim će djeca podići svoj dar od Svetog Nikole uz prigodan program koji će se održati dana 04. prosinca 2014. godine (četvrtak) u velikoj dvorani Doma kulture u Sračincu s početkom u 17,00 sati.

Predbilježbe i podizanje kupona vršiti će se radnim danom u prostorijama Općine Sračinec od 24. studenoga 2014. godine (ponedjeljak) do 28. studenoga 2014. godine (petak) u vremenu od 8,00 do 15,00 sati. 

Molimo roditelje da predbilježbe i podizanje kupona izvrše (uz predočenje osobne iskaznice) u navedenom terminu kako bi Općina Sračinec mogla osigurati dovoljan broj darova za svu djecu. Djeca bez kupona neće moći podići dar kod SVETOG NIKOLE.

Djeca školske dobi (od prvog do osmog razreda) se ne prijavljuju. Za djecu školske dobi Općina Sračinec osigurala je podjelu darova uz prigodan program u sportskoj dvorani Osnovne škole Sračinec, dana 05. prosinca 2014. godine (petak) u 17,00 sati.

Općina Sračinec