Propusnice – online zahtjev

E-PROPUSNICE PREKO SUSTAVA E-GRAĐANI

 

OBAVIJEST

Poštovani mještani Općine Sračinec

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku kojom se zabranjuje napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka, a koja vrijedi od 24.3.2020 u 00:01. sati. Za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta (OPĆINA SRAČINEC) svima će biti potrebna PROPUSNICA. Propusnica se može zatražiti i dolje niže u aplikaciji, bez preuzimanja .doc odnosno Microsoft Word obrasca. 

TEMELJEM DONESENE ODLUKE:

Svi poslodavci koji nemaju zabranu rada dužni su svojim zaposlenicima izdati PROPUSNICU.

Svi stanovnici koji zahtijevaju hitnu medicinsku skrb moraju pribaviti PROPUSNICU od izabranog liječnika obiteljske medicine.

Za potrebe iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih životnih potrepština potrebno je pribaviti PROPUSNICU STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE SRAČINEC.

Za dobivanje PROPUSNICE potrebno je:

  • ispuniti zahtjev koji se nalazi u nastavku ove stranice

Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji. Svako kršenje ove mjere podložno je sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

PROPUSNICA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE OPĆINE SRAČINEC

Zahtjev za izdavanje propusnice za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka koju izdaje Stožer civilne zaštite Općine Sračinec.