S radom počela ordinacija dentalne medicine Romane Herceg u Sračincu

Jučer je u Sračincu, u ulici Ljudevita Gaja 125, prigodnom svečanošću obilježen početak rada privatne ordinacije dentalne medicine Romane Herceg. Bila je ovo prilika da se okupe njeni prijatelji, kolege te vodstvo Općine Sračinec.

– Od studentskih sam dana željela imati svoju ordinaciju sa svojim pacijentima. Na postizanju tog cilja morala sam prijeći mnoge prepreke, od kojih je prva bila dobivanje koncesije. Nakon što sam dobila koncesiju od HZZO-a počela sam raditi u Sračincu, u unajmljenom prostoru, gdje sam koristila i opremu kolegice Matačić koja mi je to omogućila. Nepune tri godine bili smo u njezinim prostorima, a onda smo počeli s izgradnjom ovog objekta. Gradnja je išla vrlo brzo, zahvaljujući arhitektu Ivici Majcenu i tvrtke DATA vlasnika Krešimira Kraljića koja je bila izvođač radova. Hvala svima koji su nam pomogli, mojim najbližima, suprugu koji mi je najveća podrška, mojim roditeljima, obitelji Herceg i doktorici Matačić s kojom sam nakon poslovnog, izgradila i prijateljski odnos. Hvala i načelniku Općine Sračinec Novoselcu koji je zaista uvijek bio na raspolaganju i bio spreman pomoći. – rekla je u svom obraćanju Romana Herceg, dr. med. dent.

Moderno opremljeni prostor blagoslovio je župnik župe Sračinec Siniša Dudašek.

– Uvijek s ponosom govorim o općini Sračinec kao mjestu koje privlači mlade obitelji i mlade gospodarstvenike. Ovo je u svakom slučaju jedan od sadržaja koji podiže standard života u našoj općini, koja je po mnogočemu jedna od najrazvijenijih općina Varaždinske županije. Želimo vam da se ugodno osjećate u našoj sredini, a Općina Sračinec i ja bit ćemo vam uvijek podrška u svemu što budete radili. – istaknuo je u svom kratkom govoru načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec.