Stambene zone u Sračincu – atraktivne lokacije, povoljne cijene

Natječaj za prodaju parcela u stambenoj zoni Gaj u Sračincu otvoren je konstantno od otvorenja zone. Ovog trenutka u malom atraktivnom naselju u izgradnji je dvadesetak obiteljskih kuća. Uglavnom su tu mlade obitelji s djecom koje su se odlučile na komforan život izvan grada i njegovih negativnosti. Ova je stambena zona udaljena samo tri kilometra od centra Varaždina, na samom ulazu u Sračinec sporednom cestom iz Hrašćice (Zelendvorska ilica). Sva gradilišta kompletno su komunalno opremljena, od struje, vode, plina, telefona pa do asfalta do svake parcele te kanalizacije. Stambena zona nalazi se u blizini Osnovne škole Sračinec, u kojoj se već godinama provodi jednosmjenska osmogodišnja nastava, ambulante te ljekarne. Zanimljivost je da se u ovoj zoni nalaze novoimenovane ulice Dražena Petrovića, Dragutina Tadijanovića i Vlade Gotovca – ovo je pravo malo moderno naselje na rubu grada.

Osim u stambenoj zoni Gaj, Općina Sračinec prodaje nešto veće i povoljnije parcele u zoni iza osnovne škole Sračinec. U mirnom kvartu, slijepoj ulici u neposrednoj blizini škole, ambulante, pošte i ljekarne nalaze se komunalno opremljene parcele koje čekaju na izgradnju obiteljskih kuća.

Općina Sračinec sastoji se od dva naselja, uz Sračinec tu je još Svibovec Podravski. Izuzetno kvalitetno organizirana općina može se pohvaliti činjenicom o stalnom povećanju broja stanovnika, prije svega zbog novorođene djece. Novodoseljene obitelji također povećavaju broj stanovnika, što je dokaz kako je u općini Sračinec lijepo živjeti. Iskoristite priliku jer većina parcela je već prodana.

Više informacija dostupne su pozivom na telefon Općine Sračinec 712-110, na mail: opcina.sracinec@vz.t-com.hr ili osobno u prostorijama Općine Sračinec, Varaždinska ulica 188.