Stolnotenisači STK Sračinec dobili vrijednu donaciju kolega iz Varaždina

Krajem prošle godine u sportskoj dvorani Osnovne škole u Sračincu održan je susret trećeg kola ETTU kupa između domaćina, STK Starr iz Varaždina i belgijskog kluba TT Logis Auderghem. Bila je to prilika za stotinjak gledatelja u dvorani da pogledaju četiri atraktivna meča i upoznaju se sa sportom koji rijetko mogu uživo gledati u Sračincu.

Prema riječima predsjednika STK Starr Varaždin Ronalda Ređepa, Općina Sračinec pruža odlične uvjete za razvoj stolnog tenisa, pa razmišljaju i o tome da Sračinec bude domaćin njihovih prvenstvenih mečeva u drugom dijelu iduće godine.

Kao zahvala za podršku i gostoprimstvo u Sračincu, STK Starr Varaždin donirao je sportsku opremu Stolnoteniskom klubu Sračinec te najavio donaciju profesionalnog stola za stolni tenis. Ovaj put, u poklonima su bile loptice, dresovi i sportske torbe. U ime STK Sračinec na donaciji se zahvalio predsjednik STK Sračinec Božidar Križanec, a na susretu su bili i načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec te zamjenik načelnika Krunoslav Lukačić.

Iako za prvu ekipu STK Sračinec igraju veterani, prošle su godine ušli u prvu ligu, a igrači mlađih kategorija ostvaruju izvrsne rezultate.