Stolnotenisači STK Sračinec izvrsni na turniru u Krapini

U sportskoj dvorani srednje škole Krapina, u subotu 6. rujna 2014. godine održan je 13. po redu stolnoteniski turnir povodom dana grada. Na ovom tradicionalnom turniru nastupili su i stolnotenisači STK Sračinec te zabilježili izvrsne rezultate. U kategoriji kadeta drugo mjesto osvojio je Matija Pongračić, a treće mjesto Danijel Krobot.

U kategoriji mlađih veterana stolnotenisači iz Sračinca su dominirali i osvojili prva tri mjesta – pobijedio je Damir Belaj, drugi je bio Božidar Križanec, a treći Anđelko Liber.

– Vrlo sam zadovoljan našim nastupom u Krapini, prije svega vesele me rezultati kadeta. Osim Pongračića i Krobota, nastupili su i Karlo Mežnarić, Leonardo Šmic i Dorijan Šmic, a rezultati koje su postigli naši mladi stolnotenisači još su jedna potvrda kvalitetnog rada u klubu. – izjavio je Božidar Križanec, trener STK Sračinec.

Ukupno su nastupila 84 igrača u 5 kategorija. Organizator stolnoteniskog turnira bio je Stolnoteniski klub Zagorec Krapina, a pokrovitelj turnira Grad Krapina.