U Sračincu otvorena izložba “Kreativni mix”

Dvoje mladih umjetnika, Simona Flegar i Bojan Tanasić predstavili su svoje likovne radove u maloj dvorani Doma kulture u Sračincu. Simona se predstavila radovima u keramici, a Bojan svojim realitičnim crtežima, grafikama i oslikanim glazbenim instrumentima.

– Za mene je ovo prva službena izložba, nakon nekoliko predstavljanja mojih radova u slopu većeg događanja. Crtanje je za mene prije svega opuštanje. Kao i s glazbom, mozak je zaokupljen isključivo na ono što kreiram, nestaju problemi i stres. Crtanje je za mene ljubav koju sam na neki način naslijedio od svojeg oca. – iskanuo je Bojan Tanasić.

Na otvorenju izložbe govorio je i Božidar Novoselec, načelnik Općine Sračinec, koji je naglasio da Općina podržava mlade kreativne ljude i želi im pomoći u razvijanju svoje kreativnosti koja obogaćuje svaku sredinu.

– Već tri godine studiram likovnu pedagogiju na Pedagoškom fakultetu u Ljubljani. I meni je ovo prva izložba, a ovdje predstavljam neke radove nastale u tom periodu iz područja keramike. Od početka fakulteta razvija se moja strast prema keramici, a željela bih da posjetitelji ove izložbe uživaju u razgledavanju ovih radova barem djelić onoga koliko sam ja uživala u njihovoj izradi. – izjavila je Simona Flegar predstavljajući svoje radove.

 

Više fotografija s ove izložbe pogledajte u FOTO GALERIJI.