U Svibovcu Podravskom održana akcija HNS-a

U nedjelju je u Svibovcu Podravskom održana akcija HNS-a Ogranak Svibovec Podravski u okviru koje je zainteresiranim mještanima omogućeno da provjere svoje zdravstveno stanje, mjerenjem krvnog tlaka i razine šećera u krvi. U sklopu ove akcije podijeljeno je tisuću sadnica cvijeća koje je i ove godine sponzorirao Ivica Jagić vlasnik tvrtke INTER – AG iz Sračinca. Vezilje KUD-a Benedikt priredile su prodajnu izložbu svojih radova i na taj način obogatile nedjeljno druženje.

– HNS Ogranak Svibovec Podravski broji 105 članica i članova što je više od 10% od broja stanovnika Svibovca Podravskog. Tako velik broj članova pokazuje da se predano radi za dobrobit svih mještana Svibovca, ali i cijele Općine, što je i bit politike. Kroz godinu HNS Ogranak Svibovec Podravski organizira razne događaje koji privlače sve više mještana. Jedan od takvih događaja bilo je i ovo mjerenje tlaka i šećera za sve mještane koji su se opet odazvali u velikom broju, njih više od 200. – izjavio je Krunoslav Lukačić, zamjenik načelnika Općine Sračinec nakon završene akcije.

HNS Ogranak Svibovec Podravski najavljuje organizaciju događaja “Večer uz dramske amatere” gdje će Dramska sekcija udruge Preslica iz Sračinca  uz svoje goste pripremiti dramski program u Društvenom domu Svibovec Podravski 30. 11. 2013.