Velika dvorana Doma kulture Sračinec premala za Dječji dan

Dani Miholja, višednevna manifestacija kojom se tradicionalno obilježava blagdan svetog Mihaela i Dan Općine Sračinec, nastavljeni su jučer u velikoj dvorani Doma kulture u Sračincu, Dječjim danom. Velika dvorana bila je premala da bi primila sve zainteresirane mještane, goste, roditelje, djede i bake te rodbinu malih izvođača.

Nastupila su djeca iz dječjeg vrtića Bambi Sračinec i Osnovne škole Sračinec, te Područne škole Svibovec Podravski, te prikazali svoje umijeće recitiranja, glume, sviranja, pjevanja i ono za što su talentirani.

Raspored je bio, mogli bismo reći, po starosti – prvi su na red došli oni najmlađi, od kojih neki još imaju problema sa sricanjem riječi. No to im nije bio problem da hrabro iznesu svoje stečeno znanje. Red recitacija, red plesa, red pjesme, i brzo je proteklo malo manje od jednog sata pripremljenog programa.  

Djelić atmosfere možete pronaći na fotografijama u foto galeriji.

Fotografije možete i skinuti, dovoljno je “kliknuti” na željenu fotografiju i onda je snimiti na računalo (nakon prikaza cijele fotografije – desni klik – “Save image as”).