Zanimljiva predstava za Štefanje u Domu kulture Sračinec

Predstava “Ne igraj na Engleze” autora Vladimira Đurđevića u vrhunskoj izvedbi Dramske sekcije KSET-a, bit će izvedena 26.12.2012. u Domu kulture u Sračincu, s početkom u 17:00 sati. Predstava nije namjenjena za mlađe od 15 godina, a ulaz je besplatan.

Što se dogodi kada tri najbolja prijatelja, strastvena nogometna fana i kladioničara, zapnu u novčanim problemima? Pa malo je reći da dođe do šala i smijeha, ili pak ljutnje i suza, jer u ovoj predstavi ima ponešto za svakoga. Ova humorna drama pogađa u samu srž onoga što bi se moglo nazvati “balkanskom svakodnevnicom”, te pokazuje da ni najčvršća prijateljstva nisu imuna na vađenje repova iz prošlosti.

Glavne uloge redom igraju:
Paun – Marino Habulan
Bule – Krešo Puklavec
Piksi – Hrvoje Kovač

Redatelj: Luka Dugi

Svi glumci su studenti zagrebačkog sveučilišta, a istaknut ćemo našeg dečka, Srakara. Osim što je Srakar, Marino Habulan je uspješan student na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, zatim podpredsjednik i član zbora Concordia Discors koji bilježi značajne uspjehe od kojih valja istaknuti osvojena dva zlata u natjecanju zborova u Barceloni. Isto tako, član je i dramske udruge KSET-a. Iza njega su 3 uspješne predstave, od kojih je u posljednje dvije tumačio jednu od glavnih uloga.

Ovaj uspješan i svestran dečko garancija je dobre zabave pa Vas stoga pozivamo na predstavu u Sračinec, 26.12.2012. u Dom kulture s početkom u 17.00 sati.

Ulaz je besplatan, a predstava nije za mlađe od 15 godina!

Dođite, garantiramo Vam 80 minuta smijeha i dobre zabave.