Završen memorijalni turnir nogometnih veterana s područja općine Sračinec “Šmic Mijo – Čile”

U prethodne tri subote u prostorijama sportske dvorane OŠ Sračinec održavao se turnir nogometaša veterana, podijeljenih u 6 ekipa – pet ekipa iz naselja Sračinec te 1 ekipa iz naselja Svibovec Podravski. Svake subote odigrano je 5 susreta, tako da je svaka ekipa igrala sa svakim sudionikom. Uz 70 aktivno uključenih nogometaša, sve utakmice pratio je i velik broj zainteresiranih gledatelja. Turnir je posvećen prošle godine preminuloj legendi Nogometnog kluba Sračinec Miji Šmicu, bolje poznatim pod nadimkom Čile.

Uz nadahnute nazive imena ekipa, vladala je i dobra atmosfera druženja sudionika i posjetitelja te je odlučeno da turnir postane tradicionalan. Konačni redoslijed plasmana 1. Memorijalnog turnira Mijo Šmic – Čile bio je: 1. ekipa “Petkom u 7“, 2. ekipa “Jet-set“, 3. ekipa “Playboys“, 4. ekipa “Črljenka“, 5. ekipa “Podravac” i 6. ekipa „Tate-Mate“.

Svi sudionici ovog turnira zahvaljuju ravnateljici OŠ Sračinec Lidiji Valec na razumijevanju i ustupanju školske sportske dvorane za ovu namjenu. Završno druženje svih sudionika i posjetitelja održano je u velikoj dvorani Doma kulture u Sračincu, a za hranu i piće pobrinuli su se sami sudionici turniri.

 

Više fotografija pronađite u foto galeriji…